#BenidormTeDaMás vouchers geven weer veel korting in december

De gemeente Benidorm lanceert voor de derde keer, de consumentenvoucher, waarmee vijf vouchers van 10 euro beschikbaar zullen worden gesteld aan mensen vanaf 18 jaar en die als inwoner van Benidorm geregistreerd staan. Ze kunnen van 15 tot en met 31 december worden gebruikt in lokale etablissementen en diensten.

Burgemeester Toni Pérez heeft aangekondigd dat deze actie een uitstekende formule is om de economische activiteit te stimuleren en consumptie aan te moedigen en tevens gezinnen in moeilijke tijden te helpen.

Elke meerderjarige die op 1 december in Benidorm is geregistreerd en die op 31 van deze maand 18 jaar oud is, kan maximaal vijf vouchers van elk 10 euro downloaden, voor een totaal van 50 euro.
Elk van deze consumentencheques van 10 euro kan worden gebruikt als korting op aankopen of consumpties van 20 euro of meer in etablissementen en diensten die deelnemen aan de actie.

Net als in voorgaande edities, werkt dit weer met de app van BuyBono of gaat men naar de website www.bonobenidormtedamas.es die de komende dagen weer online zal zijn.

Back to top button