Nieuws uit Benidorm

Benidorm versnelt werkzaamheden voordat toeristen komen in mei

Benidorm zal met nog meer snelheid in de Engelse wijk en ook daarbuiten, werkzaamheden uitvoeren zodat men op tijd klaar hoopt te zijn als er half mei mogelijk toeristen naar de stad komen.

Zo worden de acties die al aan de gang zijn en de acties die nog gaan beginnen versneld, zodat ze, als aan de prognoses wordt voldaan, klaar kunnen zijn voor wanneer de toeristische hoofdstad weer bezoekers kan ontvangen en de hotels in deze buurt hun deuren weer openen.


Tegenwoordig wandelen door de Rincón de Loix vooral arbeiders en staan er bouwmateriaal en hekken. Omdat de gemeenteraad drie belangrijke werken tegelijk uitvoerd in vijf straten van dit gebied. De wethouder voor Openbare Ruimte en Werken, José Ramón González de Zárate zegt dat alles is gepland om medio mei alles af te ronden, in ieder geval het grootste deel van alle werken, waaronder renovatie van trottoirs

Maar ook de rotonde aan de Avenida de Europa met de straten van de Europese Gemeenschap en de Valenciaanse Gemeenschap, waar een derde rijstrook wordt opengesteld om het verkeer te verlichten.
Naast deze werken, komt er over een paar dagen ook aktie op de Calle Mallorca, één van de hoofdwegen in het Engelse gebied. We berichtte daar al eerder over.


Ook in Severo Ochoa waar een aantal hotels staan die nu gesloten zijn, zullen de werkzaamheden versnellen zodat ze klaar zijn voor de datum waarop is aangekondigd dat toeristen kunnen terugkeren.
Alles zodat, wanneer de stad de toeristische activiteiten kan hervatten, er geen groot ongemak zal zijn voor bezoekers, aldus burgemeester Perez van Benidorm. (Bron: Diario Informacion)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Back to top button