Nieuws uit Benidorm

Benidorm start zondagavond met het schilderen van nieuwe groene parkeerplaatsen

De groene zones bevinden zich in winkelstraten en zullen gratis zijn voor bewoners en betaald parkeren voor degenen die niet zijn geregistreerd Komende zondagavond begint de gemeente van Benidorm met het schilderen en bewegwijzeren van de nieuwe groene parkeerplaatsen.

Deze parkeerplaatsen zullen dus ook in populaire gebieden met winkels en bars zijn, zoals wethouder voor Mobiliteit, Jos茅 Ram贸n Gonz谩lez de Z谩rate zei.

Zo worden vanaf zondag straten zoals Alcal谩, het onderste deel van Mercasa, Santander, Xixo of Vicente Llorca Al贸s groen geverfd. Op deze manier komt het groene gebied in het lagere deel van Mercasa, enkele straten van El Campo, Levante en Rinc贸n de Loix. Daarnaast zullen wegen zoals Avenida Vicente Llorca Al贸s of Xixo in de wintermaanden een groene parkeerplaats zijn, terwijl het in de zomer een blauw gebied zal zijn.

“Bewoners zullen daar gratis parkeren, als voertuigen de bijbehorende sticker plaatsen”, zei de burgemeester, die er echter aan toevoegde dat we “in de toekomst” een mobiele applicatie, parkeermeters en betaalsystemen zullen hebben zodat mensen die geen inwoner zijn, ook kunnen betalen.

Aan de andere kant zijn er ook exclusieve parkeerplaatsen voor bewoners, die oranje gekleurd zijn, voornamelijk geconcentreerd in de gebieden Foietes-Colonia Madrid en Els Tolls, hoewel er ook enkele straten zijn in Rinc贸n de Loix, el Campo en La Cala. (Bron: Ayuntamiento de Benidorm)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Back to top button