Home Benidorm Benidorm spuit straten schoon om kauwgom te verwijderen

Benidorm spuit straten schoon om kauwgom te verwijderen

door admin
Benidorm spuit straten schoon om kauwgom te verwijderen

De afdeling Straatreiniging van de gemeente Benidorm is een campagne gestart om kauwgom te verwijderen van de openbare weg.

De gemeente heeft benadrukt hoe moeilijk het is om deze vuilresten te verwijderen “omdat ze aan de grond blijven kleven en er speciale machines moeten worden gebruikt om ze te verwijderen” aldus een woordvoerder.

De campagne wordt eerst gevoerd langs de Avenida del Mediterráneo, met name in de voetgangersgebieden, waar het meeste verkeer plaatsvindt en waar de grootste hoeveelheid kauwgom wordt aangetroffen. Vervolgens verplaatst de campagne zich naar de Paseo de Poniente en vindt vervolgens plaats op de levante-boulevard.

Deze actie wordt bewust uitgevoerd in het laagseizoen, zodat de overlast minder is, met als doel een goed imago van netheid in de stad te behouden voor wanneer er weer toeristen komen.

In feite zullen de schoonmaakwerkzaamheden niet beperkt blijven tot het verwijderen van kauwgom van de trottoirs, maar zullen er onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd aan de inzamelcontainers en aan de elementen die mogelijk het meest vuil of beschadigd zijn.

Bij deze werkzaamheden wordt gebruik gemaakt van een elektrische hogedrukreiniger en speciale producten om kauwgom van de openbare weg te verwijderen. Vervolgens wordt heet water gebruikt.

Wellicht vind u dit ook interessant

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?