Home Benidorm Benidorm profiteert van laagseizoen en pleegt onderhoud op straat

Benidorm profiteert van laagseizoen en pleegt onderhoud op straat

door admin
Benidorm profiteert van laagseizoen en pleegt onderhoud op straat

Benidorm maakt van deze periode gebruik om onderhoud te plegen aan het straatmeubilair en op openbare plekken, waar veel mensen komen.

Het zijn onderhoudsacties die in verschillende delen van de stad worden uitgevoerd met als doel dat de stad bij de komst van toeristen in het hoogseizoen een zo goed mogelijk imago presenteert.

Enkele van de gebieden waar wordt gewerkt zijn onder meer Av. Mallorca, in het gedeelte van Av. Mediterráneo naar calle Ibiza, Plaza del Castell, de promenades Poniente en Levante en het park l’Aigüera.  

Zo is er onderhoud van de bestrating met het aanbrengen van een speciale verf voor trottoirs. Deze ingreep, die over ongeveer eind volgende week klaar zal zijn, zal de straat een beter imago geven. Ook worden de wegbanken beschilderd met een speciale verf die poreusheid tegengaat en daardoor het verwijderen van vuil of graffiti makkelijker maakt.

Aan de andere kant hebben de gemeentelijke technische diensten in veel delen van de stad ook actie ondernomen voor de balustrade van El Castell en de betonnen banken.

Wellicht vind u dit ook interessant

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?