Home Benidorm Benidorm: Parkeerkosten blauwe zone kloppen nog steeds niet

Benidorm: Parkeerkosten blauwe zone kloppen nog steeds niet

door admin
Benidorm: Parkeerkosten in blauwe zone kloppen nog steeds niet

De Parkeerkosten in de blauwe zone in Benidorm zijn nog steeds niet op orde. De concessiehouder blijft te hoge kosten rekenen, volgens de socialistische PSOE-woordvoerder, Cristina Escoda.

De PSOE heeft kritiek geuit op het feit dat de sanctieprocedure die bijna vijf maanden geleden door de plenaire vergadering in de gemeenteraad van Benidorm werd goedgekeurd en nog steeds niet is opgelost. De concessiehouder is verantwoordelijk voor deze zeer ernstige overtredingen als gevolg van personeelsgebrek op technisch gebied.

Afgelopen april werd een plan goedgekeurd om een ​​tuchtdossier te openen tegen de concessiehouder wegens zeer ernstige overtredingen op financieel gebied en andere contractuele overtredingen. deze zouden kunnen leiden tot het opleggen van sancties, evenals de beëindiging van het concessiecontract.

Parkeer-app

De concessiehouder moest binnen een termijn van maximaal vijf dagen stoppen met het in rekening brengen van te hoge tarieven en de gebruikers van de blauwe zone zouden verschuldigde vergoedingen terug krijgen.

Na vijf maanden bleef alles hetzelfde. Het bedrijf mag gebruikers tussen de 5 en 10 cent meer per handeling in rekening brengen bij het niet gebruiken van de parkeer-app.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?