Home Overig Nieuws Benidorm organiseert make-upcursus voor Halloween

Benidorm organiseert make-upcursus voor Halloween

door admin
make-upcursus voor Halloween

Zoals elk jaar organiseert de Jeugdafdeling van de gemeenteraad van Benidorm opnieuw een make-upcursus voor Halloween die zal plaatsvinden van 23 tot 27 oktober, van 20.00 uur tot 22.00 uur. De kosten bedragen 10 euro per les.

Het betreft een cursus met aandacht voor diverse technieken om de gezichten te veranderen in spookachtige Halloween personen. Er zal gewerkt worden met aquarellen, schetsen van personages zoals zombies, heksen, vampiers, schedels, duivelse clowns, enz. Ook zal kennis worden overgedragen over technieken voor het toepassen van effecten zoals bloed en kunstvoeten.

Voor meer informatie en registratie kunnen degenen die geïnteresseerd zijn in het volgen van deze cursus terecht bij het gemeentehuis, het Jeugdinformatiecentrum, gelegen aan de Plaza de SS MM Reyes de España.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?