Home Overig Nieuws Benidorm Nieuws komt met WhatsApp kanaal

Benidorm Nieuws komt met WhatsApp kanaal

door admin
Benidorm Nieuws heeft nu een WhatsApp-kanaal

Benidorm Nieuws wil je zo goed mogelijk bereiken met nieuwsberichten over Benidorm en ander nieuws uit de Costa Blanca. Omdat we weten hoe belangrijk het is om informatie te ontvangen en niks te willen missen, hebben we nu een WhatsApp Kanaal.

Het is gemakkelijk en anoniem om aan te melden en iedereen heeft Whatsapp op zijn telefoon. Om deze reden heeft Benidorm nieuws nu een eigen WhatsApp-kanaal, waarmee je de informatie in de palm van je hand hebt. In dit nieuwe WhatsApp-kanaal delen we het belangrijkste nieuws.

Laat niets van het nieuws je ontgaan. Word lid van ons WhatsApp-kanaal. We zullen je niet overweldigen met berichten. Net zoals op onze Facebook-pagina en groep. Het verschil met Facebook is echter dat u ook berichten mist. Dit komt door het algoritme van Facebook. In het WhatsApp-kanaal krijgt u wel alles te zien en kunt u eenvoudig bepalen of u het bericht wilt lezen of niet.

En voor uw gemoedsrust moet u weten dat dit een vertrouwelijk kanaal is: we kunnen uw telefoonnummer of uw persoonlijke gegevens niet zien en anderen ook niet!

Je kunt nu lid worden van ons nieuweWhatsApp logoWhatsapp kanaal om direct het nieuws te ontvangen uit Benidorm en omgeving. Mis niks en meld je aan!

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?