Home Benidorm Benidorm middelpunt van European Championship of Electronic Darts

Benidorm middelpunt van European Championship of Electronic Darts

door admin
Landenteams Darts bij het gemeentehuis van Benidorm

Meer dan duizend spelers uit 23 landen strijden sinds dit afgelopen weekend om het European Electronic Darts Championship, dat wederom in Benidorm wordt gehouden en gezamenlijk wordt georganiseerd door de Bullshooter Dart Federation en de European Darts Union (EDU). 

Net als in voorgaande edities wordt het Palau d’Esports l’Illa het epicentrum van deze competitie, een evenement van wereldklasse dat de beste spelers uit de dart wereld laat zien. 

Het kampioenschap duurt van zaterdag 10 tot en met vrijdag 16 juni en met spelers uit Oostenrijk, België, Bosnië, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Italië, Kroatië, Luxemburg, Nederland, Polen, Rusland, Slowakije, Slovenië, Tsjetsjenië , Turkije, Hongarije, Bulgarije, Finland, Portugal, Liechtenstein, Kosovo en Spanje. 

Net als bij eerdere benoemingen zal de wedstrijd plaatsvinden in de heren- en damescategorieën in individuele, dubbel- en teammodaliteiten. 

Zondagavond liepen er landenteams door het centrum van Benidorm om te eindigen bij het gemeentehuis. Tijdens de stoet konden landgenoten, al dan niet op vakantie in Benidorm, hun favoriete spelers aanmoedigen.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?