Home Benidorm Benidorm legende Sticky Vicky overleden

Benidorm legende Sticky Vicky overleden

door admin
Sticky Vicky overleden

Sticky Vicky, de artiestennaam van Victoria Aragües Gadea die in de jaren tachtig beroemd werd door haar sexy shows in vele bars in Benidorm, is op 80-jarige leeftijd overleden.

Al meer dan vier decennia verblufte de entertainer vele toeristen en met name Britten omdat zij avond aan avond optrad in bars in de Engelse wijk Rincón de Loix. U kunt haar misschien ook kennen als Vicky Leyton. Ze is waarschijnlijk het best bekend om haar ‘vaginale goochelshow’ waarbij ze verschillende items uit haar goocheldoos toverde, waaronder pingpongballen, flessen en scheermesjes.

Vicky stopte in 2015, enkele dagen voordat ze een heup vervangende operatie onderging, maar in haar hoogtijdagen had ze 36 shows per week. Het jaar daarop werd bij haar kanker vastgesteld en herstelde ze volledig en het stokje werd overgedragen aan haar dochter Maria.

Gedurende haar hele carrière kreeg Sticky Vicky echter te maken met kritiek en controverse vanwege de expliciete aard van haar shows. Sommigen beschuldigden haar van vrouwonvriendelijkheid. Anderen vonden juist dat haar show een vorm van seksuele vrijheid was en dat Vicky een sterke, onafhankelijke vrouw was die taboes doorbrak en sociale normen uitdaagde.

Nadat ze baarmoederhalskanker heeft overwonnen, verklaarde dochter Maria dat haar moeder aan beginnende dementie lijdt. “We vechten niet tegen de stroom in zoals voorheen, nu laten we onszelf gaan, we stromen, we leven elke dag alsof het de laatste is”, postte ze eerder op Instagram.

Het spijt me dat ik deze woorden moet schrijven, mijn moeder, Sticky Vicky, is vandaag om 6.00 uur overleden; Ik kan het niet geloven, ze is weggegaan omringd door haar familie; Met al onze liefde dank ik God dat ik altijd aan jouw zijde heb kunnen staan. Ik blijf achter met een gebroken hart.
Schreef haar dochter Maria woensdagmorgen op social media.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?