Benidorm installeert drie nieuwe ‘slimme’ schermen

Vanaf vandaag hebben de straten van Benidorm drie nieuwe ‘slimme’ schermen voor informatie en reclame-inhoud die worden toegevoegd aan de andere drie al bestaande schermen, ​​op de kruising van Jaime I met de Avenida Beniardá, aan de samenvloeiing van de Valenciaanse Gemeenschap en de Europese Gemeenschap en op Avenida Juan Pablo II bij de kruising met Alcalde Vicente Pérez Devesa.

De nieuwe schermen zijn vanochtend geplaatst bij de ingang van Parque de Elche, op de kruising van Avenida Europa met Avenida del Mediterráneo en Avenida Villajoyosa en zijn al operationeel. De installatie werd begeleid door de burgemeester Toni Pérez en de wethouder voor de openbare ruimte, José Ramón González de Zárate, die een bezoek brachten en het werk te bekijken.

15% van de geprojecteerde inhoud zal van institutionele aard zal zijn met informatie over verschillende aspecten die van belang zijn voor burgers en toeristen, zoals evenementen, concerten, verkeersbeperkingen, gemeentelijke informatie, enz.

De burgemeester zei dat “binnenkort meer technologische elementen zullen worden geïnstalleerd” en specificeerde dat “de plaatsing van billboards met hoogbouw LED-technologie, nieuwe wifi-punten, technologische bushokjes, drie oplaadpunten is gepland op verschillende punten in Benidorm van elektrische voertuigen, infobussen en infotaxi’s en informatiepalen”. (Bron: Gemeente Benidorm)

Back to top button