Home Benidorm Benidorm herstelde als één na beste na Covid

Benidorm herstelde als één na beste na Covid

door admin
Benidorm als tweede stad na herstel Covid-19

Benidorm is na Parijs de op één na beste bestemming ter wereld om te herstellen van de covid-19-pandemie, volgens de conclusies van een rapport van het gespecialiseerde YouTrust-portaal.

Deze website analyseert product- en veiligheidsstrategieën in het toerisme in 81 steden over de hele wereld en wijst erop dat slechts 12 van de steden, toegepaste strategieën analyseerden die effectief waren, waarvan Benidorm wordt beschouwd als de op één na meest effectieve ter wereld en de uniek in Spanje.

Onder de twaalf effectieve bestemmingen zijn Parijs (Frankrijk), Benidorm (Spanje), Marseille (Frankrijk), Malediven (eilanden, Indische Oceaan), Lille (Frankrijk), Paphos (Cyprus), Bern (Zwitserland), Plovdiv (Bulgarije), Amiens (Frankrijk) en Valletta (Malta).

Het rapport schrijft het herstel van de bestemming Benidorm toe “aan zijn reputatie als populaire vakantiebestemming en een focus op het waarborgen van veiligheid”. Zo werden er ook op de stranden strenge maatregelen getroffen.

Toen de burgemeester van Benidorm, Toni Pérez, het resultaat van het rapport hoorde, schreef hij het succes bij het beheersen van de pandemie toe aan “het belang van data-analyse, actief luisteren, de onmiddellijke reactie gericht op fysieke, gezondheid en emotionele veiligheid, en de synergie van belangen met betrekking tot de bestemming”.

YouTrust registreert dagelijks 90 procent van de toeristische beoordelingen die in de wereld worden geproduceerd en heeft als gegevensbron 97 procent van de OTA’s en wereldwijde opiniepagina’s, evenals die van 92 procent van de hotels in de wereld, die in uw databank. 

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?