Home Benidorm Benidorm heeft geen ernstige schade overgehouden aan DANA

Benidorm heeft geen ernstige schade overgehouden aan DANA

door admin
Stranden in Benidorm hebben weinig schade na de regenval (DANA)

De heftige regenval van de afgelopen dagen, ook wel de DANA genoemd, heeft in Benidorm niet veel schade aan de stranden veroorzaakt. Eigenlijk beperkte het zich tot weggeslagen stukken zand aan het strand. Het gemeenteraadslid voor Stranden, Mónica Gómez, legt uit dat de enige omstandigheden te maken hebben gehad met de stijging van de zeespiegel, als gevolg van de deining, waarbij er golven tot zes meter hoog waren. Het weggespoelde zand zal dezer dagen weer worden aangevuld.

Afgezien van deze kleine problemen voegde Gómez eraan toe dat geen infrastructuur of meubilair op de stranden is beschadigd en dat de loopbruggen en het meubilair die uit voorzorg zijn verzameld, inmiddels weer teruggeplaatst zijn.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?