Home Toerisme Benidorm heeft al 27 miljoen biertjes geschonken

Benidorm heeft al 27 miljoen biertjes geschonken

door admin
Er zijn deze zomer al 27 miljoen biertjes geschonken in Benidorm

Benidorm beleeft een top-zomer volgens ABRECA, de vereniging van bars, restaurants, cafetaria’s en uitgaansgelegenheden. Er zijn in de lokale horeca al 27 miljoen biertjes geschonken deze zomer.

Hosbec, de hotelmanagementvereniging van Benidorm, maakte vorige week al bekend dat de consumptie in de hotels aan het dalen is, wat een hogere consumptie in de stad betekent, zowel in de handel als in de horeca. Men blijft dus niet langer in de hotelbar hangen, maar zoekt een terrasje op.

Toeristenprognoses wezen al enkele maanden op recordcijfers voor het toerisme in het algemeen, maar Benidorm bevestigde deze verwachtingen deze week door de stijging van het autoverkeer en het waterverbruik in de stad te onthullen.

Vandaag was de vertegenwoordiger van ABRECA, Álex Fratini, aanwezig bij Mediodía Radio Sirena COPE, die verklaarde erg blij te zijn: “het heeft onze prognoses overtroffen en we zitten al boven vorig jaar, wat een recordjaar was. In de afgelopen vier maanden zijn er 27 miljoen biertjes geconsumeerd in Benidorm“, onthulde Fratini, die uitlegde dat deze gegevens zijn verkregen uit een berekening van hoteliers en leveranciers.

Met de hittegolf is de consumptie van dranken omhooggeschoten, vooral water, frisdrank en bier. (Bron: Radio Sirena)

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?