Home Toerisme Benidorm gaat op jacht naar illegale vakantiehuizen

Benidorm gaat op jacht naar illegale vakantiehuizen

door admin
Op jacht naar illegale vakantiehuizen in Benidorm

In Benidorm zal jacht worden gemaakt op vakantiehuizen nu het nieuwe regionale raadslid voor toerisme, Nuria Montes, heeft beloofd alle illegale vakantieverblijven in de regio Valencia op te sporen die door illegale vakantieverhuur worden aangeboden. Ze zei dat hun taak gemakkelijker werd gemaakt door het feit dat ‘ze vrijwel allemaal op internet zitten’.

“We zullen illegale vakantiewoningen 24 uur per dag beoordelen met kunstmatige intelligentie”, aldus Montes in een interview op de regionale zender A-punt. Hoewel voor Montes de vakantieverhuursector een plaats heeft in de toeristische sector, moet deze met strikte regelgeving worden gereguleerd. “Het zal niet gemakkelijk zijn, maar we hebben voorbeelden om naar te kijken, zoals het geval van San Sebastián, dat een zeer strikt beleid heeft gevoerd om de huisvesting van toeristen te reguleren

Zodra het nieuwe internetzoeksysteem is ingevoerd, kunnen ze de opgelegde boetes bijwerken, zodat ze ‘zeer streng’ kunnen zijn tegen overtreders. Er zal een grote groep controleurs dagelijks op pad gaan om op de woningen af te gaan. Nuria Montes is de nieuwe minister van Toerisme, Industrie, Innovatie en Handel van de Generalitat Valenciana.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?