Home Benidorm Benidorm Fest 2024: dit zijn de verkeersbeperkingen

Benidorm Fest 2024: dit zijn de verkeersbeperkingen

door admin
Benidorm Fest 2024: dit zijn de verkeersbeperkingen

Het Benidorm Fest is begonnen en daarmee ook de verkeersproblemen in de gebieden waar enkele van de aanvullende activiteiten voor het evenement dat de volgende vertegenwoordiger van Spanje op het Eurovisie Songfestival zal kiezen, zullen plaatsvinden.

Net als vorig jaar heeft de gemeenteraad, parallel aan de geplande gala’s in het Palau d’Esports l’Illa, muzikale activiteiten gepland, waarvan een deel zal plaatsvinden bij de ‘technohito’ op de Plaza de la Hispanidad, waar de montagewerkzaamheden van het podium dinsdag beginnen.

Daarom zijn het plein zelf en de straat El Puente van dinsdag de 30e tot zondag de 4e om 08.00 uur gesloten zijn voor verkeer. De toegang tot de oude stad loopt via de calle Sacerdote Juan Rodríguez.

Vanaf dat punt rijden de voertuigen verder langs avenida de Alcoy en calle Valencia tot de calle Doctor Pérez Llorca. Voertuigen die op de Avenida del Mediterráneo rijden, moeten op hun beurt door de calle Esperanto rijden.

Op vrijdag 2 februari zal vanwege de viering van het Grote Internationale Eurofeest op de Plaza de la Hispanidad, tussen 16.00 en 02.00 uur de toegang tot Av. Mediterráneo vanaf de calle Orts Llorca worden afgesloten. Dit heeft gevolgen voor voertuigen in het algemeen, behalve voor inwoners van de oude stad, die kunnen rijden tot aan de calle Sacerdote Juan Rodríguez.

Wellicht vind u dit ook interessant

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?