Home Horeca Benidorm Cocktail Contest vanaf 1 september

Benidorm Cocktail Contest vanaf 1 september

door admin
Gastronomisch Benidorm presenteert de Cocktail Contest

Benidorm staat vrijdag 1 september in het teken van de Cocktail Contest als onderdeel van een gastronomisch evenement die over diverse data zijn uitgesmeerd en waar de lokale horeca zijn beste kant laat zien op het gebied van eten en drinken.

Het evenement eindigt op de 10 september. Twaalf horecavestigingen zullen deelnemen. Het evenement biedt het publiek de mogelijkheid om op elke locatie twee cocktails te proeven: één met alcohol en één zonder alcohol. In beide gevallen bedraagt ​​de prijs 7 euro.

Na de wedstrijd worden er diverse prijzen uitgereikt. Enerzijds de Eerste Prijs van de Jury voor de Beste Cocktail 2023 en de Speciale Vermelding van de Jury voor de Beste Alcoholvrije Cocktail 2023, die zal worden bepaald door een professionele jury tijdens een proeverij achter gesloten deuren. op 13 september. De namen van de winnaars worden op 19 september bekendgemaakt.

Bij onderstaande etablissementen kun je de cocktails proeven die meedoen aan de wedstrijd.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?