Benidorm blijft internationale merken aantrekken: Tezenis bereidt de opening voor

Grote winkelbedrijven blijven zoeken naar mogelijkheden om in het centrum van Benidorm een vestiging te openen. Maar door de kleine winkelruimtes is dit vaak een onmogelijke opgave.
Benidorm blijft internationale merken aantrekken
6 maart 2024

De winkels in het centrum van Benidorm worden voortdurend gerenoveerd. En de gebruikelijke trend is de opening van grote merken die beschikbare ruimtes vinden in het hart van de stad. Dit is het geval voor de Calzedonia Group, die in de rustige periode van toeristen heeft geprofiteerd om zijn vestiging aan Calle Gambo te renoveren en zijn zinnen heeft gezet op het aangrenzende pand om een winkel te vestigen: Tezenis.

Het Italiaanse bedrijf bereidt de opening van zijn winkels in maart voor. Calzedonia zal op 22 maart de deuren heropenen, terwijl Tezenis een dag later, op 23 maart, een winkel in Benidorm zal openen. Twee panden worden dus samengevoegd tot een grote winkel, na de sluiting van een plaatselijke schoenenwinkel en een zonnebrillenwinkel.

Tezenis is een modewinkel gericht op ondergoed, pyjama’s en badkleding voor dames, heren en kinderen. Momenteel is het bedrijf bezig met het werven en selecteren van personeel.

Uitbreken van panden

Eén van de belangrijkste nadelen van de binnenstad is de beschikbare ruimte voor de vestigingen. Een omstandigheid die heeft geleid tot het mislukken van initiatieven van nieuwe internationale merken die geïnteresseerd zijn in opening in het centrum van Benidorm. Het alternatief, als de mogelijkheid zich voordoet, is om meerdere aangrenzende panden samen te voegen.

Naast de komst van Starbucks en Vanadi Coffe komt er ook nog een van de nieuwste openingen uit de horeca: The Captain’s Coffe Bar, aan de avenida Martínez Alejos, tussen Bombón Boss en Captain Candy Shop. De bar, met een begane grond en een verdieping, bevindt zich op de plek waar voorheen parfumerie Douglas stond. Beneden vind je de bekende snoepwinkel. Een paar meter verderop wordt de sportwinkel Base gerenoveerd.

Don Panchito Albir

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Benidorm Nieuwsradio

Heeft u dit al gelezen?

Toeristen krijgen gepersonaliseerde aanbevelingen met project 'Phygital'

Project Phygital zorgt voor gepersonaliseerde berichten via sensoren

Benidorm heeft de eerste fase van de uitvoering van het project ‘Phygital’
Spaanse supermarktmarkt is aan het veranderen

Spaanse supermarktmarkt is aan het veranderen

De Spaanse supermarktmarkt is aan het veranderen. De grootste ketens winnen grotere