Nieuws uit Benidorm

Benidorm bereidt zich voor op het toeristenseizoen

De maand maart is traditiegetrouw de start voor het nieuwe vakantieseizoen. En in ieder geval vanaf het paasweekend. het begon de afgelopen periode al wat drukker te worden en dus heeft de gemeente alvast wat voorbereidingen getroffen.

Net als de voorgaande 2 jaar, zullen de percelen op het strand weer ingevoerd worden, zodat iedereen zijn eigen vrij vierkant heeft. verder valt op dat de gemeente ook dit jaar weer heeft gekozen voor een vrij stuk zand aan de kustlijn van 6 meter. Hier was namelijk zeer positief op gereageerd door strandbezoekers en dus kunnen de strandgasten aan de waterlijn makkelijk lopen. Zeker in het hoogseizoen ondervond men daar nogal eens hinder van, als zonaanbidders met hun stoeltjes tot aan het water zaten. Ook zullen er op de 2 hoofdstranden ieder 4 strandwachten zijn. Later in het seizoen zal dit nog worden verhoogd en zijn zij normaliter tussen 10:00 en 18:00 aanwezig, waarbij men tot mei aanwezig zal zijn tot 17:00 uur.

Ook kunnen de toeristen aan het strand weer gebruik maken van gratis Wifi. Een service die enorm populair is gebleken onder de vele badgasten, die inmiddels ook kunnen zien dat steeds meer hotels de deuren heropenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Back to top button