Home Benidorm Benidorm begint de aanleg van atletiekbaan in Poniente

Benidorm begint de aanleg van atletiekbaan in Poniente

door admin
Grondwerk begonnen voor atletiekbaan in Benidorm Poniente

De bouw van de nieuwe atletiekbaan in Benidorm is begonnen met het starten van de grondwerken en het gereedmaken van de grond voor de locatie van de toekomstige sportinfrastructuur op een perceel in Poniente.

Om deze reden heeft burgemeester Toni Pérez woensdag de bouwplaats bezocht, vergezeld door de wethouder voor stadsplanning, Lourdes Caselles, en de wethouder voor sport, Javier Jordá, samen met de verantwoordelijken, TM Real Estate Group en het bedrijf dat de werkzaamheden uitvoert, Grupo Bertolín.

De grond die uit dit perceel zal worden gewonnen, zullen worden gebruikt voor het herstel van de steengroeve Racó de l’Infern, in het natuurpark Serra Gelada. Om dit te doen zal naar schatting ongeveer 160.000 kubieke meter materiaal van het perceel worden verplaatst in de zes maanden die de ontginning en aanpassing van het land zal duren.
Zodra deze fase is voltooid, zal de bouw van de atletiekbaan beginnen.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?