Politie

Bedrijf desinfecteert politiewagens met “ozon”.

De 2M Workshop in La Nucía heeft de patrouillewagens van de lokale politie gedesinfecteerd door ze te reinigen met ozon

Hierdoor zijn alle mogelijke virussen uit de voertuigen verwijderd. Het is een solidariteitsinitiatief van deze workshop van Nuciero, dat alle auto’s van de lokale politie zal ontsmetten. Het is een reinigings- en desinfectiesysteem met ozongas, dat effectiever is dan chloor of bleekmiddel.

Ozongas desinfecteert en ontgeurt, wat het een krachtig element maakt voor grondige reiniging. Hoewel het onschadelijk is voor mensen, is Ozongas het grootste natuurlijke desinfectiemiddel, omdat het veel effectiever is dan chloor en bleekmiddel. Ozon is de meest effectieve manier om bepaalde ruimtes, zoals patrouillewagens van de politie, te steriliseren. Omdat het gas plaatsen bereikt waar andere traditionele schoonmaakproducten niet bij komen. Voor ontsmettingsdoeleinden en met slechts zes seconden contact, verwijdert ozon tot 99% van de schadelijke bacteriën of virussen zoals COVID-19

Om de wagens met ozon te reinigen, wordt de kleine ozon-genererende machine in het gestarte voertuig geplaatst met het interne ventilatiesysteem voor luchtrecycling ingeschakeld (zodat het geen lucht van buiten krijgt). De auto is voor de rest afgesloten. Na 15 minuten wordt de auto volledig gedesinfecteerd door dit Ozongas-systeem.

Beide stoelen, dashboard, stuur, kofferbak … etc. zoals luchtkanalen worden zo ontsmet. Na afloop moeten de deuren 15 minuten open om te luchten en kan het voertuig weer worden gebruikt.

Back to top button