Home Toerisme B&B Hotels aan de commerciële boulevard van Finestrat

B&B Hotels aan de commerciële boulevard van Finestrat

door admin
B&B Hotels aan de commerciële boulevard van Finestrat

B&B Hotels blijft groeien in de provincie Alicante. Na een jaar geleden voor het eerst in de regio Marina Baixa te zijn gestart met een kleine vestiging in Benidorm, richt het bedrijf opnieuw zijn blik op deze omgeving met het eerste hotel aan de commerciële boulevard van Finestrat. Het gebouw is bijna klaar met het afronden van de werkzaamheden, maar de Franse hotelketen waagt zich momenteel niet aan een openingsdatum.

Het bedrijf Rentadali begon twee jaar geleden met de bouw van het hotel, dat een ruimte voor een supermarkt zou krijgen naast het perceel naast de Burger King. Hiermee bouwden ze de enige toeristische accommodatie in dit commerciële gebied. De eerste die in juni 2023 werd geopend was Family Cash, terwijl de bouw van deze accommodatie nog in volle gang was.

Het hotel zal een tweesterrencategorie hebben. Het wordt verdeeld over 90 kamers en ongeveer 80 parkeerplaatsen die gedeeld worden met de supermarkt. Zoals B&B eerder in Spanje heeft gedaan, heeft het management een langetermijn huurcontract waarin zij het hotel exploiteren, maar het pand blijft eigendom van een derde partij. In dit geval van de promotor Rentadali, wiens oorsprong ligt in verschillende bekende bedrijven uit Murcia

De expansie van B&B in de provincie Alicante is duidelijk zichtbaar. Een jaar geleden opende het zijn eerste hotel in Benidorm. Naast de Marina Baixa heeft het ook zijn portefeuille in de gemeente Alicante uitgebreid met het project van zijn tweede vestiging. Tegelijkertijd heeft het er nog een in Elche, aan de calle Almansa.

Wellicht vind u dit ook interessant

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?