Home Horeca Barceló Benidorm Beach Hotel is open

Barceló Benidorm Beach Hotel is open

door admin
Barceló Benidorm Beach Hotel opent haar deuren

Het Barceló Benidorm Beach hotel (voorheen Selomar) heeft zojuist zijn deuren geopend na de uitgebreide renovatie van alle faciliteiten, waarmee een investering van ruim 27 miljoen euro is gemoeid. 

Het etablissement was jarenlang gesloten geweest. Totdat het werd overgenomen door Hotel Investment Partners (HIP ). Het begint met een viersterrensuperiorcategorie en een lifestyle-  aanbod gericht op volwassen klanten. Deze maandag ontving het zijn eerste klanten.

Barceló Benidorm Beach ligt op de eerste lijn van het eind van het Levante-strand, dicht tegen het historische centrum. Het is een van de drukste gebieden van Benidorm.  “heeft het nieuwe ontwerp rekening gehouden met de eigenaardigheid van dit bezit, als eerbetoon aan de glamour van Benidorm in de jaren zestig.” aldus de hoteldirectie. De 264 kamers, waarvan de meeste met uitzicht op Zee, zijn volledig gerenoveerd en uitgerust in overeenstemming met de kwaliteitsnormen van vandaag met veel confort.

Naast de uitgebreide renovatie van alle faciliteiten is er een update van het gastronomische en recreatieve aanbod uitgevoerd. Het hotel beschikt over ‘La Santa María Gastrobar’, een gastronomisch project van Barceló Hotel Group dat al aanwezig is in andere hotels van het bedrijf en dat gasten uitnodigt om door de belangrijkste keukens van de wereld te reizen via een concept van ‘reizende tapas’. ; een buffetrestaurant gespecialiseerd in de mediterrane keuken, een lobbybar voor een aperitief en de ‘B-Heaven rooftop bar’ gelegen op de bovenste verdieping van het hotel, met een zwembad en solarium, waar men kan genieten van een cocktailmenu, met uitzicht van de Middellandse Zee. En voor degenen die op vakantie hun sportroutine niet willen verliezen, heeft het Barceló Benidorm Beach hotel ook een fitnessruimte.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?