Home Costa Blanca Balconades in Altea tot eind augustus

Balconades in Altea tot eind augustus

door admin
Balconades d'Altea 2023

Met “Balconades d’Altea 2023” worden de straten van het oude centrum van Altea voor nog een jaar omgetoverd tot een openluchttentoonstelling. Tot en met 27 augustus zijn kunstwerken te zien die aan de balkons hangen.

De schilderijen zijn gemaakt door zowel gevestigde als amateurkunstenaars. Dit jaar bestaat de tentoonstelling 25 jaar en nemen vier gemeenten deel aan het initiatief. Oliva is in december voor het eerst gastheer van de tentoonstelling.

“Les Balconades d’Altea is een project dat al 25 edities achter de rug heeft. De kunstwerken hebben een hoog niveau, met verschillende artistieke thema’s en boodschappen. Je kunt doeken vinden met verschillende artistieke technieken, zoals schilderijen of foto’s, die een magische ruimte creëren en de straten van de oude stad mooier maken”, legde Pepa Perez, uit tijdens de opening van de tentoonstelling. De inwoners worden bedankt voor het beschikbaar stellen van hun balkons voor deze expositie.

Wellicht vind u dit ook interessant

1 Reactie

Enzo Enca Caen 28 juli 2023 - 21:26

Ook hangen er 25 Gárgólas in het oude centrum van Altea en die blijven hangen tot eind oktober. ( zie website Las Gargólas.es)

Beantwoorden

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?