Home Costa Blanca Badmeesterhuisjes op strand Alicante populaire foto-objecten

Badmeesterhuisjes op strand Alicante populaire foto-objecten

door admin
De strandhuisjes voor strandwachten in Alicante zijn enorm populair

De twee nieuwe iconische badmeesterhuisjes op de stranden van Alicante zijn geplaatst. De hutten zijn nu al één van de meest gefotografeerde objecten aan de Costa Blanca.

Het is de kunstenaar Antonyo Marest uit Alicante die de kleurrijke badmeesterhuisjes ontwierp, die populair blijken te zijn bij zowel toeristen als de lokale bevolking. De kunstenaar schrijft ook op zijn Instagram-account “dat deze landmarks een toeristische attractie zullen worden, een icoon voor toeristen om te fotograferen”. Marest heeft dat dus goed voorspeld.

Eén huisje heeft de naam Allegra gekregen, vernoemd naar de dochter van de kunstenaar. De tweede Marest is de achternaam van de kunstenaar en kan ook staan ​​voor Mar Est – Mediterraan.

Roze en turkoois
De nieuwe huisjes zijn van hout en zijn 25 vierkante meter groot. Ze moeten de strandwachten meer schaduw en betere werkomstandigheden geven. Dat de huisjes in recordtijd populair zijn geworden, is slechts een positief neveneffect van het project.

De inspiratie en de kleuren roze en turkoois blauw komen uit het Caribisch gebied, waar de Spaanse kunstenaar veel verbleef. Hij heeft onder meer zijn stempel gedrukt op 6.500 vierkante meter muurkunst in Miami. In de modieuze wijk van Miami, het Wynwood Art District, heeft Marest zich met grote werken bezig gehouden.

De strandhuisjes voor strandwachten in Alicante zijn enorm populair

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?