Home Benidorm Avenida del Mediterráneo begint achterstallig onderhoud te vertonen

Avenida del Mediterráneo begint achterstallig onderhoud te vertonen

door admin
Avenida del Mediterráneo begint gebrek aan onderhoud te vertonen

Vuil, verhoogde kasseien, graffiti op straatmeubilair en roest op de structuren van de Tecnohito en Tecnoparada. De PSOE van Benidorm heeft gewaarschuwd voor de staat van de Avenida del Mediterráneo. De socialisten hebben het PP-bestuur gevraagd “dringende maatregelen te nemen om zo snel mogelijk alle geconstateerde gebreken in deze straat te herstellen”.

Naast de graffiti wat bijna onvermijdelijk is, is het vooral een doorn in het oog dat de nieuwe en moderne bushalte, de Tecnoparada halverwege de vernieuwde laan, veel roest begint te vertonen. En datzelfde zie je ook gebeuren op de Tecnohito, de ronde reclamezuil aan de Plaza de Hispanidad.

De PSOE is van mening dat “een stad als Benidorm het zich onder deze omstandigheden niet kan veroorloven een laan te hebben die 3 jaar na de hervormingen en waar 13 miljoen euro voor is betaald, het er nu al zo slecht uitziet. Het moet een visitekaartje van de stad zijn”.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?