Home Verkeer Avenida de la Armada Española met gekleurd asfalt

Avenida de la Armada Española met gekleurd asfalt

door admin
De vernieuwde Armada Española

De vernieuwde Avenida de la Armada Española is vriendelijker, met minder drempels en met een vernieuwde look en twee kleuren. Deze weg aan de zee, gelegen in Poniente, naast de bekende kleurrijke promenade, krijgt de goedkeuring van haar inwoners, toeristen en ondernemers. 

Aan de ene kant zijn bewoners van mening dat het verkeer verder beperkt zou kunnen worden en wijzen ze op het gevaar dat sommige bestuurders persoonlijke mobiliteitsvoertuigen zoals scooters passeren. Aan de andere kant vragen zakenlieden in het gebied om de laad- en losplaatsen te verbeteren, hoewel ze erop wijzen dat de nieuwe esthetiek meer mensen aanmoedigt om door het gebied te lopen.

Deze laan is de eerste in de stad waar een lage-emissiezone is ingesteld waar voetgangers voorrang hebben op elk ander type voertuig. Om dit te doen, is het de straat gerenoveerd en is het één niveau geworden; dat wil zeggen, de weg bevindt zich op dezelfde hoogte als de trottoirs, waardoor deze toegankelijker wordt en architectonische barrières worden weggenomen. Een werk dat wordt afgesloten met een bestrating op de weg die iets nieuws bevat: asfalt in twee kleuren, rood voor het fietspad en groen voor de rest.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?