Home Benidorm Av. Beniardá heeft 2 sculpturen gekregen

Av. Beniardá heeft 2 sculpturen gekregen

door admin
Av. Beniardá heeft 2 sculpturen gekregen

Donderdag is de gemeenteraad van Benidorm begonnen met de montage van twee monumentale sculpturen die de herontwikkeling van het bovenste deel van de avenida Beniardà zullen voltooien, in het gedeelte dat over de nieuwe tunnel loopt.

De burgemeester benadrukte dat de plaatsing van beide sculpturen “een meerwaarde biedt aan een werk dat deze hele omgeving volledig heeft getransformeerd en verrijkt”.

De twee sculpturen zijn gemaakt van ijzer, zijn zeven en zes meter hoog en wegen elk ruim een ​​ton. Ze zijn gemaakt door beeldhouwer Toni Marí, een inwoner van Xàbia.

Ze vertegenwoordigen twee menselijke figuren, een man en een vrouw, die ieder een kant op kijken om mensen te ontvangen of afscheid te nemen die via de avenida Beniarda de stad binnenkomen of verlaten.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?