Arrestatie voor de dood van een 22-jarig meisje dat van zesde verdieping viel

De Nationale Politie doet onderzoek naar de dood van een 22-jarig meisje dat donderdag kort voor vijf uur ‘s ochtends is overleden na een val van een zesde verdieping in Benidorm. Raúl, de partner van het slachtoffer en van dezelfde leeftijd, was degene die 911 belde om de dood van het meisje te melden en de politie vertelde dat de dood een ongeluk was toen zij probeerde vanuit een kamerraam naar het balkon te klimmen.

De politie, die 45 minuten eerder naar hetzelfde adres was gegaan vanwege een melding van enkele buren waarin ze de ruzie van het stel aan de kaak stelden, constateerde dat het slechts om een ruzie ging die alweer was gesust. De agenten zagen geen tekenen van mishandeling bij het slachtoffer of in het huis, dus verlieten ze de plek. Er was amper drie kwartier verstreken toen om 04:40 een nieuwe oproep binnenkwam uit hetzelfde gebouw, maar deze keer was het de partner van het slachtoffer, om te melden dat de jonge vrouw uit een raam op de zesde verdieping was gevallen. .

De gebeurtenis vond plaats in de Calle Dinamarca, in de wijk Els Tolls in Benidorm, vlakbij het politiebureau. De politie arresteerde de partner van het slachtoffer wegens mogelijke moord door gendergeweld. De mogelijkheid van een ongelukkige val wordt echter ook sterk overwogen in het onderzoek.

Back to top button