Ondernemers

Aqualandia stelt heropening uit tot 3 juli

Het waterpark Aqualandia, heeft zijn heropening aangekondigd voor 3 juli. Dit is de datum waarop het seizoen 2021 wordt geopend. De directie heeft besloten om opening iets meer dan een maand uit te stellen dan normaal. Dit alles ook rekening houdend met het feit dat 9 mei aanstaande de laatste dag van de alarmtoestand zal zijn. Het dierenpark Mundomar, gaat dezelfde dag ook weer open.

Er zijn wel enkele regels, zoals het verplichte gebruik van een masker in Mundomar, wat niet het geval is in Aqualandia omdat dit in een waterpark natuurlijk niet werkt. Naast de plaatsing van dispensers met hydroalcoholische gel op verschillende punten van de parken zal er ook veel worden schoongemaakt. 

Het bedrijf is ook druk bezig met een belangrijke investering in de reeds vergevorderde bouw van Grand Luxor Villages. Een ‘premium’ camping naast Terra Mítica die zal bestaan ​​uit 102 themahuizen van 36 en 64 vierkante meter.  Het resort zal allerlei diensten huisvesten zoals vijf gemeenschappelijke zwembaden en 51 andere privézwembaden voor de luxe bungalows. Bar, speelplekken en een landschapsproject dat klanten naar het hart van een Egyptische omgeving zal brengen. (Bron: Alicante Plaza)


plaatje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Back to top button