Ambulancechauffeur steelt sieraden tijdens rit

Ambulancechauffeur steelt sieraden tijdens rit
15 april 2024

Op 14 februari werd een ambulancechauffeur gearresteerd wegens diefstal van sieraden ter waarde van 4.500 euro van een zeventigjarig echtpaar dat op vakantie was in Benidorm.

De diefstal van de sieraden vond plaats op 28 januari, terwijl een patiënt en partner werden overgebracht van Benidorm naar Villajoyosa. Ze waren op vakantie in een hotel in Benidorm en hadden medische hulp nodig.

Omdat ze per ambulance werden vervoerd en zich zorgen maakte over hun bezittingen, besloot het zeventigjarige echtpaar een tas met daarin 230 euro aan contant geld en sieraden mee te nemen. Bij ontslag uit het ziekenhuis ontdekte de patiënt echter dat de tas en de inhoud ervan verdwenen waren. Daarom dienden ze onmiddellijk een klacht in bij het Nationale Politiebureau van Benidorm.

Volgens het onderzoek kwamen de agenten van de Guardia Civil tot de conclusie dat de gebeurtenissen hadden kunnen plaatsvinden tijdens de ambulance-rit en na grondig onderzoek werd de betrokkenheid van de ambulancechauffeur bij de diefstal bevestigd.

De agenten hebben de sieraden ter waarde van 4.500 euro teruggevonden en teruggegeven aan de eigenaren. Uiteindelijk werd op 14 februari, de ambulancechauffeur, een 38-jarige man, gearresteerd wegens verduistering.

Don Panchito Albir

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Benidorm Nieuwsradio