Home Costa Blanca Altea trekt 1,5 miljoen uit voor vernieuwing

Altea trekt 1,5 miljoen uit voor vernieuwing

door admin
Banner
Investering van 1,5 miljoen euro in ‘nieuw’ Altea

Altea gaat met een investering van 1,5 miljoen euro, een grondige renovatie uitvoeren aan de Avenida Communidad Valenciana en omgeving.

Het plan behelst een opwaardering van de straten met onder meer nieuwe bestrating, een park met groene vegetatie en grote bomen die voor schaduw zorgen op zonnige dagen. Er wordt nieuw straatmeubilair besteld en de verlichting wordt modern. Eerder deze zomer was er na onderzoek in Benidorm geconstateerd dat de bomen in de stad 5 graden verkoeling brachten.

Het is de bedoeling dat de straat en het gebied meer worden gebruikt dan nu het geval is, zegt het hoofd infrastructuur van de gemeente Altea, Aurora Serrat. Het is het bedrijf Alcudia Servucios y Obras SL dat de opdracht heeft gekregen om Altea te verfraaien.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?