Altea is de beste plek om te bezoeken in juli

Altea is de beste plek om te bezoeken in juli
10 juli 2024

Volgens het gerenommeerde Amerikaanse tijdschrift National Geographic is Altea aan de Costa Blanca de allerbeste plek om te bezoeken in de zomermaand juli.

Altea is de mooiste van alle steden, en vooral in juli. Deze smalle geplaveide straatjes en de witgekalkte huizen in de oude stad maken Altea het beste van allemaal.

zegt National Geographic

Het Amerikaanse tijdschrift wijst erop dat Altea alle kwaliteiten heeft waar een toerist naar op zoek is. Altea ligt aan zee, heeft een strand en een oude stad, die zijn uniekheid en charme heeft behouden.

Als ansichtkaart
De twee blauwe koepels van de kerk van Nuestra Señora del Consuelo zijn net een ansichtkaart. De blauwe koepels laten Altea in al zijn glorie schitteren en de blauwe kleur drukt zijn stempel op de stad, zoals in zoveel andere steden in de regio Valencia.

Plaza de Iglesias, het Kerkplein, wordt in het artikel genoemd als het hoogste punt van Altea. Tussen de restaurants is het mogelijk om naar het zuiden te kijken richting Albir. Buiten het restaurant Casa Vital, kijk je richting Calpe.

Altea is als een mooie en perfecte ansichtkaart!

  • https://mscp2.live-streams.nl:8242/live
  • Benidorm Nieuws