Home Costa Blanca Altea hervat maandag de werkzaamheden in de oude binnenstad

Altea hervat maandag de werkzaamheden in de oude binnenstad

door admin
Altea hervat maandag de werkzaamheden in de oude binnenstad

De reorganisatiewerkzaamheden van de waterinfrastructuur van Portal Vell, calle Sol en calle Alacant, gaan aanstaande maandag van start in Altea. Het werk zal zo’n vijf maanden duren.

Zo begonnen deze verbeteringswerken, waarvan het hoofddoel het elimineren van de gezondheids- en vochtigheidsproblemen van de inwoners van Portal Vell, calle Sol en calle Alacant is, begin 2022. Nadat ze door de concessiemaatschappij Categor waren stopgezet.

De gemeente had meerdere problemen gehad totdat het een nieuwe concessie voor de werkzaamheden kon uitvoeren die in april begon van het bedrijf Levantina Engineering and Construction SL. die de werken in oktober 2023 hervatte en enkele dagen later ook stopzette. Nu is het het bedrijf Hidráulicas la Foia SL dat het project Portal Vell en calle Sol en het project calle Alicante zal uitvoeren.

In de woorden van de burgemeester: “Het is een actie die ongeveer 5 maanden zal duren en wij denken dat het het beste is om de werken zo snel mogelijk te hervatten, zodat ze vóór de zomerperiode afgerond zijn, gezien hun ligging in de oude stad. van Altea.”

Als gevolg van deze werkzaamheden zal het wegverkeer op calle Sol en calle Alacant gesloten zijn. Ook zal het niet mogelijk zijn om de garages in het gebied te gebruiken gedurende de tijd dat de genoemde werkzaamheden plaatsvinden”, vult de wethouder van Infrastructuur aan, die meedeelt dat er tijdens de werkzaamheden een voorlopige toegangsomleiding naar deze zone is.

Aurora Serrat verontschuldigt zich nogmaals bij de bewoners van het gebied voor het ongemak dat deze werkzaamheden hen al geruime tijd bezorgen om redenen waarover de gemeenteraad geen controle heeft en waardoor ze langer hebben geduurd dan aanvankelijk gepland. (Bron: Alicante plaza)

Wellicht vind u dit ook interessant

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?