Costa Blanca

Altea gaat banken plaatsen met zonne-energie, verlichting en USB-aansluiting

Voorbeeld van een bank op zonne-energie en USB-aansluiting

Altea zal in 2022 verschillende openbare banken hebben die zijn uitgerust met zonne-energie, verlichting en USB-aansluiting dankzij de schenking van het Gemeentelijk Samenwerkingsfonds voor de toeristische gemeenten van de Valenciaanse Gemeenschap die de gemeenteraad heeft ontvangen voor een bedrag van 66.613 euro.

De burgemeester benadrukte het belang van het renoveren en bijwerken van stadsmeubilair, “aangepast aan nieuwe technologieën en een betere dienstverlening aan de burger mogelijk te maken”, zei hij. Op dit moment is het de bedoeling om banken te installeren in het Altea la Vella Cultureel Centrum, Plaza Europa, het Palau d’Altea en het Sant Pere Auditorium en afhankelijk van het gebruik en de mogelijke vraag van de bevolking, zullen ze bestuderen om meer soortgelijke banken in andere delen van de gemeente toe te voegen.

In de gemeente zullen ook drie touchscreens worden geplaatst om nieuwe nuttige informatietools aan te kunnen bieden. Met deze nieuwe faciliteiten zet Altea weer een stap in de richting van het doel om een slimmere en duurzamere gemeente te worden en te versterken als Smart Tourist Destination. (Bron: Diario Informacion)

plaatje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Back to top button