Home Toerisme Alicante overweegt vrijgezellenfeesten te verbieden

Alicante overweegt vrijgezellenfeesten te verbieden

door admin
Steden willen af van dronken toeristen met vrijgezellenparty

Spaanse steden zijn de dronken mensen zat die door de straten dwalen en overlast veroorzaken in verband met vrijgezellenfeesten. Nu overweegt ook Alicante of deze feesten verboden moeten worden.

Voorheen hebben Malaga, Sevilla en Valencia besloten dat vrijgezellenfeesten die voor de meeste mensen ongemak veroorzaken, verboden zullen worden. Mensen moeten zich gedragen binnen het normale kader van wat acceptabel is, zegt het gemeenteteam in Alicante.

De gemeente moet onder meer gebruik maken van artikel 49 van de nieuwe geluidsverordening, die nog niet is goedgekeurd. De lokale politie krijgt dan de mogelijkheid om boetes op te leggen vanaf 750 euro.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?