Home Costa Blanca Albir viert vrijdag de ‘Nit de Sant Joan’

Albir viert vrijdag de ‘Nit de Sant Joan’

door admin
Het strand van l'Albir viert de magische Nit de Sant Joan

Het strand van Albir viert aanstaande vrijdag 23 juni de magische Nit de Sant Joan, de Feesten van de Heilige Christus van het Succes. De Nit de Sant Joan begint om 19.00 uur.

De Cristo del Buen Acierto Fiestas Commissie zal een bar installeren waar drankjes, sandwiches, hamburgers en ijs tegen schappelijke prijzen worden verkocht.

  • De muzikale omlijsting wordt verzorgd door DJ JV.
  • Om middernacht wordt het officiële vreugdevuur ontstoken, het enige dat op het hele strand van Albir is toegestaan ​​om daarna het concert van de Black Velvet-groep te starten.

Net als jaren geleden is er een gebied ingericht om het officiële vreugdevuur aan te steken, gecontroleerd door de veiligheidstroepen.

” Het is een avond die honderden mensen op het strand samenbrengt en daarom worden basisdiensten versterkt, zoals beveiliging en schoonmaak, om aanwezigen te helpen bij alles wat ze nodig hebben”, volgens de gemeente.

Het stadsbestuur wilde de Mayorales del Cristo bedanken voor het werk en de moeite die ze hebben gestoken in het organiseren, waarmee ze geld zullen blijven inzamelen voor de organisatie van de volgende grote festivals van l’Alfàs.

Het feest van de vreugdevuren van Sant Joan heeft een heidense oorsprong, aangezien hiermee het begin van de zomer werd herdacht en slechte geesten werden verdreven.

De voorzitter van de Cristo del Buen Acierto Fiestas Commissie, Marisa Cortés, wilde toeristen en inwoners uit de hele regio uitnodigen om naar het strand van Albir te komen en te genieten van deze magische nacht, nieuwe energie op te doen, naar hun wensen te vragen en de zomer te verwelkomen in een magische sfeer.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?