Agenten redden baby in hete auto

Agenten redden baby in hete auto
18 mei 2024

De Guardia Civil heeft in Torrevieja een baby van zes maanden bevrijd die opgesloten zat in een auto toen de moeder per ongeluk haar sleutels in de auto liet liggen. Omstanders die haar probeerden te helpen, brachten de Guardia Civil op de hoogte die toevallig in de buurt was.

De gebeurtenissen vonden plaats op de 13e, om 8.30 uur, toen agenten patrouilleerden in het restauratiegebied van de stadspromenade en werden gewaarschuwd door verschillende mensen die naar hen toe renden.

De omstanders vertelden dat een vrouw per ongeluk het voertuig had afgesloten, waarbij ze de sleutels erin had laten zitten en ook haar baby. Nadat ze de auto hadden gelokaliseerd, troffen de agenten een zeer nerveuze vrouw naast aan.

De vrouw, een 36-jarige Belgische staatsburger die geen Spaans spreekt, probeerde uit te leggen dat haar auto per ongeluk op slot zat met de sleutels erin en dat haar baby, een meisje van zes maanden, er ook in zat.

Omdat de temperatuur begon op te lopen, zagen de agenten dat de baby in een stoel op de achterbank zat en braken ze met behulp van een speciaal gereedschap de ruit van de auto en slaagde erin het voertuig te openen om het kind te bevrijden.

Dankzij medewerking van de omstanders en het snelle optreden van de agenten slaagde de Guardia Civil erin haar ‘in goede gezondheid’ te redden. (Bron: cadena SER)

Don Panchito Albir

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Benidorm Nieuwsradio