Adverteren

Benidorm is een plek waar veel mensen graag verblijven. Voor vakantie, maar ook om te wonen. Op onze website bieden we nieuwsberichten aan die dagelijks worden gelezen door mensen met interesse en een voorliefde voor Benidorm.

Via Facebook krijgen onze volgers meldingen van nieuwe berichten en daar zou uw reclameboodschap bij kunnen staan.
Maar we willen vooral een prettig leesbare website bieden zonder tientallen banners die knipperen of het beeldscherm overnemen.
Zo valt u nog meer op!

Support ons door te adverteren op deze site zodat wij ook uw bedrijf in de schijnwerper kunnen zetten.

BANNER MOGELIJKHEDEN:
Een banner kan een enkele afbeelding zijn of een reeks verschillende afbeeldingen in een GIF-bestand. Ook video behoort tot de mogelijkheden! Op de berichtenpagina is beperkte ruimte beschikbaar omdat we geen overvloed aan reclame bij het nieuws willen laten zien. Onderstaande voorbeeldbanners zijn natuurlijk ook op de homepagina te plaatsen.

WALLPAPER (1920×1080 pixels)
Deze advertentiemogelijkheid is alleen zichtbaar op een PC!
Op alle pagina’s zichtbaar en aanklikbaar op de achtergrond.

STAANDE BANNER (270×540 pixels)
Dit grote formaat is een echte blikvanger in de rechter kolom!

LIGGENDE BANNER (370×135 of 700×145 pixels)
Deze liggende banner staat onder of boven het nieuwsbericht of in de rechter kolom (er passen twee banners naast elkaar, bij mobiele weergave staan ze onder elkaar).

VIERKANTE BANNER (350×250 pixels)
Deze vierkante banner, staat onder het nieuwsbericht of in de rechter kolom (er passen twee banners naast elkaar, bij mobiele weergave staan ze onder elkaar).

VIDEO BANNER
Deze banner kan op dezelfde posities worden geplaatst als in bovenstaande voorbeelden. Dus onder een bericht of in de rechter kolom. Het kan met of- zonder geluid automatisch worden afgespeeld.


Neem contact op om de mogelijkheden te onderzoeken zodat uw boodschap helder en doeltreffend te zien is op Benidorm Nieuws,

Back to top button