Home Overig Nieuws Action opent haar vierde winkel in de provincie Alicante in Finestrat

Action opent haar vierde winkel in de provincie Alicante in Finestrat

door admin
Action opent haar vierde winkel in de provincie Alicante in Finestrat

Op dit moment heeft het bedrijf nog niet bekendgemaakt wanneer de opening zal zijn.

De commerciële boulevard in Finestrat blijft nieuwe internationale merken aantrekken. Dit keer is het de Nederlandse Action. Het bedrijf is bezig met een uitbreidingsplan door heel Spanje en beschikt al over drie vestigingen in de provincie Alicante, gelegen in Petrer, San Vicente del Raspeig en Elche. Volgens gemeentelijke bronnen zal het zich in het Sportzone-gebied bevinden. Al houdt het hier niet op en legt de Action ook de laatste hand aan de opening in Orihuela.

De keten is opgericht in 1993 en is gespecialiseerd in discountproducten. Het is eigendom van het Britse fonds 3i en heeft een grote aanwezigheid in Nederland, Frankrijk en België. In Europa wordt in 2022 een omzet van bijna 9 miljard euro geschat. Sinds een jaar is het de bedoeling om in Spanje te groeien. Action heeft meer dan 2.000 winkels in 10 landen en verkoopt meer dan 6.000 producten.

Op dit moment heeft het bedrijf nog niet bekendgemaakt wanneer de opening zal zijn. Volgens gemeentelijke bronnen is het bedrijf nu bezig met het selecteren van personeel. Ze zijn op zoek naar kassapersoneel, schoonmaakpersoneel en vervangend personeel voor weekcontracten van 25 uur.

Groei van Finestrat

De commerciële boulevard van Finestrat blijft groeien. Door de opening van verschillende merken is het de belangrijkste commerciële boulevard in de Marina Baixa geworden. Benidorm verloor de kans om haar industrieterrein op deze activiteit te concentreren toen de ontwikkeling ervan lam lag. De oplevering van het winkelcentrum in Finestrat en de onmogelijkheid om licenties te verlenen in Benidorm, waar een groot deel van de bevolking en het toerisme geconcentreerd is, wist Finestrat te benutten door verschillende merken aan te trekken. In Benidorm is nu wel sprake van de bouw van een groot winkelcentrum.

Wellicht vind u dit ook interessant

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?