Action heeft zijn winkel geopend in Finestrat

Donderdag 29 februari stond bij veel mensen omcirkeld op de kalender. Want vanaf nu is het Nederlandse Action geopend met een winkel in het shopping center van Finestrat.
Action heeft zijn winkel geopend in Finestrat
5 maart 2024

Een selectie van 6000 producten verspreid over 14 verschillende categorieën (van speelgoed tot huishoudelijke artikelen, tuinieren, doe-het-zelf en voeding) “de laagste prijzen”, volgens het bedrijf zelf. Action introduceert wekelijks 150 nieuwe producten. Naast al deze aangeboden artikelen hebben er 1500 een prijs van minder dan 1 euro en ruim tweederde kost minder dan 2 euro.

“We zijn erg blij om nieuwe klanten te mogen verwelkomen in onze nieuwe Finestrat-winkel. Hiermee zullen we onze aanwezigheid in Spanje verder versterken, aangezien steeds meer Spanjaarden willen genieten van de unieke ervaring die Action biedt”, zegt Bart Raeymaekers, Directeur Action Regionaal. “We zijn trots op ons succes, dat ligt in de inzet van onze teams. Ik wil iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan een dergelijke prestatie: onze medewerkers, onze klanten en onze leveranciers”, voegt hij eraan toe.   

Met meer dan 2500 winkels in Europa heeft Action meer dan 69.000 werknemers in dienst. De nieuwe winkel meet ruim 938 vierkante meter en wordt beheerd door een team van 18 medewerkers. Gelegen aan de calle Alicante 1, is de winkel vanaf nu geopend, van maandag tot en met zaterdag, van 9.00 tot 22.00 uur.

Heeft u dit al gelezen?

Toeristen krijgen gepersonaliseerde aanbevelingen met project 'Phygital'

Project Phygital zorgt voor gepersonaliseerde berichten via sensoren

Benidorm heeft de eerste fase van de uitvoering van het project ‘Phygital’
Spaanse supermarktmarkt is aan het veranderen

Spaanse supermarktmarkt is aan het veranderen

De Spaanse supermarktmarkt is aan het veranderen. De grootste ketens winnen grotere
  • https://mscp2.live-streams.nl:8242/live
  • Benidorm Nieuws