Nieuws

90 hangende led-ringen op Avenida del Mediterráneo

De werklieden van de gemeente Benidorm hebben het volume verhoogt waarin zij de speciale ronde verlichting aan het aanbrengen zijn op de Avenida del Mediterráneo.

In totaal zal deze straat, die volledig is gerenoveerd, 90 van deze LED-elementen hebben die in een “zigzag” patroon zijn geplaatst en die tot doel hebben het een intens wit licht te geven. Er werken vier kranen in twee gebieden: twee vanaf de Plaza Triangular en twee vanaf de kruising Avenida Europa in de tegenovergestelde richting. 

Gisteren was te zien dat ze deze ronde lichten plaatsten, wat de nieuwsgierigheid opwekte van voorbijgangers.  De lichten hangen in de lucht en worden aan verschillende kanten met staalkabels vastgehouden, Het is een nieuw systeem dat niet eerder bestond en dat ervoor zorgt dat werknemers beetje bij beetje de lampen op de juiste plek installeren. Tot voor kort konden ze maar één lamp per dag ophangen omdat het zeer nauwkeurig werk is. Nu zijn dat er al twee per dag omdat men vertrouwd raakt met het systeem.

Deze lampen hebben een diameter van 4 meter en zijn voorzien van LED technologie , wat zorgt voor meer efficiëntie en energiebesparing. Verder zijn het vermogen en de lichtintensiteit naar behoefte instelbaar. Tevens is deze verlichting is exclusief ontworpen voor Benidorm. (Bron: Diario Informacion)

Aktueel

to Top