Home Benidorm 83-jarige man verdronken in Benidorm

83-jarige man verdronken in Benidorm

door admin
Een 83-jarige man verdrinkt op een strand in Benidorm

Een 83-jarige man is zaterdagochtend door verdrinking om het leven gekomen op een strand in Benidorm, zo blijkt uit bronnen van het Noodinformatie- en Coördinatiecentrum (CICU).

Rond 11.00 uur werd de CICU gewaarschuwd dat een man in de haven van Benidorm uit zee was gehaald en bewusteloos was. Uit het bericht bleek dat ze de man aan het reanimeren waren.

Ondertussen heeft de CICU een SAMU-eenheid en een SVB-eenheid gemobiliseerd. Bij aankomst is het medische team van SAMU doorgegaan met geavanceerde cardiopulmonale reanimatie en andere hersteltechnieken; maar zonder resultaat en ze hebben de dood van de 83-jarige man bevestigd.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?