Nieuws uit Benidorm

700 vierkante meter Kunstgras in de straten

Het kunstgras is geplaatst op de rotonde op de kruising van Severo Ochoa met Otto de Habsburgo

Benidorm heeft 16.000 euro uitgegeven om kunstgras te plaatsen in gebieden waar onderhoud door de plantsoendienst niet mogelijk is. Volgens gemeentelijke bronnen is het de bedoeling om de verschillende delen in de gemeente te verfraaien waar echte vegetatie moeilijk is vanwege het ontbreken van irrigatielijnen of teveel (voetgangers)verkeer.

Het is de bedoeling om op deze manier een aangenamer beeld en meer groen te krijgen op straat, volgens wethouder voor de openbare ruimte, José Ramón González de Zárate. Het gaat in totaal om een oppervlakte van 700 vierkante meter, waaronder de rotonde op de kruising van Severo Ochoa en Otto de Habsburgo, de Paseo de Colón-rotonde, de rotonde van Avenida Marina Baixa, Calle Asturias en op de Avenida Europa. Daarna bekijkt de gemeente of er meer plekken kunnen worden verfraaid.

men zal er een kleine maand over doenom het gras op alle plekken aan te leggen. Het gaat om recyclebaar, bacterievrij, niet-giftig kunstgras met een minimale garantie van vijf jaar.

plaatje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Back to top button