Home Benidorm 66-jarige man gered van een klif in Benidorm

66-jarige man gered van een klif in Benidorm

door admin
redding van een man op de kliffen van Punta del Cavall in Benidorm

Een 66-jarige Britse man is maandag vast komen te zitten op de kliffen van Punta del Cavall in Benidorm. De man werd via een helikopter operatie in veiligheid gebracht.

Volgens de brandweer gleed de ervaren klimmer kort na 14:00 uur uit op de steile rotswand terwijl hij in de richting van de vuurtoren liep.

Brandweer en politie kwamen op de noodmelding af en waren aanvankelijk van plan om de reddingsoperatie vanaf zee uit te voeren. Maar vanwege de steile rotswand besloten ze om toch via de lucht met een helikopter te werken.

De 66-jarige man had kleine verwondingen en blauwe plekken opgelopen en is naar het ziekenhuis gebracht.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?