Home Video 24 uur in Benidorm op video

24 uur in Benidorm op video

door admin

In deze video van bijna een half uur, zie je een impressie van Benidorm, gedurende een etmaal. Dus het ontwaken van de stad en hoe mensen langzaam hun dag beginnen tot aan ‘s avonds laat.

Buiten het feit dat je bekende taferelen ziet en herkenbare plekjes, hebben we ook geprobeerd om de dingen mooi in beeld te brengen zoals de zeemeeuwen in slow motion. Stuk voor stuk herkenbare momenten in de stad die altijd in beweging is en constant aan het vernieuwen is. Leuk voor als je al een tijdje niet meer in Benidorm bent geweest en misschien binnenkort weer een bezoekje gaat brengen aan de Costa!

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?