Home Benidorm 2-jarig jongetje gered in zwembad van camping in Benidorm

2-jarig jongetje gered in zwembad van camping in Benidorm

door admin
Ze redden een 2-jarig jongetje in het zwembad van een camping in Benidorm

Een 2-jarig jongetje is vrijdag gered van verdrinking in het zwembad van een camping in Benidorm, melden bronnen van het Informatie- en Coördinatiecentrum (CICU) zaterdag. De gebeurtenis vond plaats rond 20.15 uur en na ontvangst van de melding werd een eenheid van de Urgent Medical Care Service (SAMU) gemobiliseerd, die erin slaagde de jongen te redden.

De jongen werd later overgebracht naar het Hospital de la Marina Baixa, in La Vila Joiosa, per ambulance. Toevallig was deze gebeurtenis de tweede die plaatsvond in Benidorm in een tijdsbestek van minder dan twee uur, aangezien er om 18.35 uur op dezelfde vrijdag melding was gemaakt van de redding van een ander 3-jarig kind in het zwembad van een plaatselijk hotel. Gelukkig werd ook dit kind gestabiliseerd door de ambulancemedewerkers en overgebracht naar het ziekenhuis.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?