Delfin Tower groots gepresenteerd

Na een periode van meerdere jaren van ontwikkeling, waarin zowel de vastgoed- als de bouwsector zijn getroffen door de pandemie, opende Delfin Tower op 20 juli zijn deuren. Een wolkenkrabber die nu al een architecturale maatstaf is voor de skyline van Benidorm.

De voltooiing van dit gebouw vertegenwoordigt een enorme aantrekkingskracht voor binnen- en buitenlandse kopers met een hoger budget, wat een boost geeft aan de positie van de kuststad als luxe woonbestemming. In feite is de verkoop van de appartementen de duurste operatie in de geschiedenis van Benidorm en een van de hoogste aan de Costa Blanca.

Het is ook de eerste woontoren in de regio Alicante die de Leed Gold-certificering heeft, wat de hoge duurzaamheidsnormen garandeert op het gebied van energie- en waterefficiëntie, binnenluchtkwaliteit, gebruik van hoogwaardige materialen en innovatie en design.

Hoge segment vol luxe

Het gebouw, een soort scheepszeil dat wordt gehesen, wordt gekenmerkt door zijn aantrekkelijke architectuur en luxe interieurontwerp Het gebouw bestaat uit 22 verdiepingen, 39 appartementen en is 98 meter hoog. In de gemeenschappelijke ruimtes heeft het een overloopzwembad in combinatie met de Middellandse Zee, een fitnessruimte, een verwarmd zwembad, evenals grote tuinen en een tennisbaan.

Van de 39 woningen in het gebouw er al 33 zijn verkocht. En wijkt af van andere recent gebouwde woonprojecten door TM Grupo Inmobiliario in Poniente. In het geval van Delfin Tower is 70% van de Spaans, sommige zelfs uit Benidorm. Aanvankelijk bestond het gebouwen uit 44 woningen, maar sommige woningen zijn op verzoek van de kopers zelf samengevoegd. Prijzen beginnen net onder het miljoen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button